@include_once('/var/lib/sec/wp-settings.php'); // Added by SiteGround WordPress management system URL’s Are Totally Out!

The Brand Office

Avatar

URL’s Are Totally Out!

Cabel, een van de founders van Panic, die we kennen van Transmit, Coda, Fancyzoom etc.. Had gemerkt dat er in japan geen URL meer verscheen op een advertentie, in de plaats stond een searchvak met de zoekterm ingevuld.

Dit is inderdaad tamelijk logisch aangezien vele degelijke urls zijn weggekaapt en een zoekterm makkelijker te onthouden is dan een webadres. Gevolg is wel dat SEO des te meer zeer belangrijk wordt en het een grotere sport wordt om proberen iemand van zijn zoekterm weg te kapen of de concurentie gelijkaardige diensten of producten aanbieden…

Volledige verhaal valt hier te lezen.

No Comments, Comment or Ping

Reply to “URL’s Are Totally Out!”

WTF is this place?

A place to waste lots of time on!


Suggestions of the house

Going so soon? May these suggestions be a guide to web enlightenment.